Denar

Data dodania: 05.06.2018 r.

Denar
Denar otočí hlavu a dívá se na nás. Narodil se v malé, dolnoslezské vesnici a majitel byl na něho hrdý. Ale kůň rostl a byl stále silnější. A vyskytl se problém. Denar je mladý hřebec, který ví jen co je řinčení řetězu. Ve stodole, v nějž vyrůstal, byl vždycky vázán. Stejně na poli. Neví, co je cval, neví co je svoboda, nic neumí. Dokud byl malý, majitel ho měl pod kontrolou, ale když vyrostl změnila se rovnováha moci a kůň několikrát útočil na svého majitele. A to byla poslední kapka do džbánu. Stál se nebezpečný a proto - zbytečný.

Denar je mladý, několikaletý kůň. Jeho majitel opakovaně používal bič. Nemá důvěru k lidem, bojí se ruky. Všechno kvůli člověkovi.

Prosíme o pomoc pro Denara. On sám o pomoc prosit nemůže. Nevrátíme mu ztracený čas. Neumíme. Ale pokud nám pomůžete mu darovat život, uděláme vše, co je v našich silách, aby Denar mohl cválat a cítit vítr ve své hřívě. Aby se nebál lidské ruky.

Nechali jsme zálohu a do konce června musíme zaplatit 3800 PLN, aby Denar mohl žít.

Aktualizace 26.06.2018

Denar má plnou částku!

Jeho jménem děkujeme za pomoc. Nejsme schopní vyjádřit naši vděčnost.

Pamatujte si, že výkup koně je teprve začátek pomoci, proto další prostředky, které od Vás dostaneme s titulem "Denar", budou určeny na péči kováře, veterináře, diagnostiku a případnou léčbu.

Děkujeme za každou pomoc.

Aktualizace 09.07.2018

Denar čeká na kastraci a zvyká si na nové prostředí na naší farmě. Po kastraci bude hledat adoptivní domov.

Chcete adoptovat koně - PRVNÍ KROK - vyplňte:

Formulář reálné dopce

Máte další dotazy?

Napište - dominikabielenia@centaurus.org.pl

listopad 2019

Denar odjel do adoptinvího domova.

Poskytněte dar pro "Denar"