Rezervace

Data dodania: 06.03.2019 r.

Rezervace

Aktualizace

Stále máme oplocenou jenom část rezervace, potřebujeme oplotit i další část - jménem zachráněných zvířat děkujeme za každou podporu :-)

Vytvořte s námi rezervaci za 8 PLN!

Ano, jen 8 PLN - pokud každá osmá osoba, které se líbí naše stránky, hodí do naší akce „osm“ - netvoříme krásnou přírodní rezervaci. Podívejte se na fotky!

Budujeme rezervaci v Przemkowském krajinářském park. Již jsme díky Vám shromáždili 15 000 PLN - chybí nám 75 000 PLN.

PLN 8 - tolik stojí jeden kolík ke plotu. Je to víc než Snickers, méně než čaj v baru.

Na co potřebujeme těch 8 zlotých? Na dřevěné a plastové kolíky a izolátory, kilometry pásek a elektrifikátory. Ani dobrý traktor nebude špatný.

Pro koho je tato rezervace určena? Bude tam běhat přes 200 koní, těch nechtěných, opouštěných. Nebo možná 200 krásných, moudrých a zdravých koní? Ale výsledek bude skvělý - postavíme něco, co na tomto území ještě neexistuje, pro zvířata, která bez nás o tom ani mohou snít. Některé budoucí obyvatele můžete uvidět v příspěvku.

15. května můžeme vstoupit na území parku. Čas utíká.

Připojíte se? Přidáte 8 PLN?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj, jmenuji se Panama. Říkají mi také Pamcia. Můžete si vybrat. Znáte mě docela dobře, už 13 let jsem vedoucí oddělení marketingu na farmě nadace Centaurus - díky mě je tady všechno v naprostém pořádku. Ale vrozená skromnost mi se nedovoluje vychloubat ohledně mých zásluh pro farmu v Szczedrzykowicích. Řeknu jen ještě, že zaměstnávám stájníků, zařizují všechno, dodváky ovsa, slámy, sena, dělám sbírky na úhradu faktur za veterináře, kováře, a protože jsem dobrá tak mě zaměstnali i pejskové, kočičky, lamy, prasata a kozy. Co mám dělat? Nemohla jsem říct ne. Mám provizi ve formě ovsa ze všeho, na co si vydělám - můžete si všimnout tvar zadku, za který by se dokonce slečna Lopez nemusel stydět ... Mimochodem, pořád nechápu, proč všichni kolem říkají, že by chtěli mít zadek jako J. Lo, ne jako Panama. Případá mi to divné.

Ale k věci. Má vrozené vynalézavost mě přiměla k provedení několika telefonatu. A konečně, díky mé vrozené intuici jsem našla místo na zemi pro sebe a pro mé "ovce". Asi 150 koní může travit čas od dubna do října v krajinném parku u Lubina. Moje kouzlo - získané a vrozené - způsobilo, že za to nemusíme platit. Téměř 100 hektarů bude jako naše na tři roky - už vidím, jak se mé koně bláznivě rozběhnou...

A teď vážně, lidi. Toto je deal, jediná taková šance. Vy víte, že máme farmu v Szczedrzykowicach - to je opravdu největš farma pro koně v Evropě. Ale proto, že je nás tam moc, nemám šanci na trávu. Máme rádi naši vesnici, dokonce i lidé taky, ale chceme si ještě jednou vzpomenout na trávu pod svými kopyty. Mnozí z nás nemají moc času, jsou nemocní a staří. Hektary, které patří do krajinného parku a jsou chráněny - ale my, koně, jsme tam vítáni.

Potřebujem Vás. Za prvé, musíme tuto oblast oplotit. Potřebujeme také vozidlo pro dopravu vody. Na ohradu potřebujeme skoro 50 tisíc, na traktor 40 tisíc PLN. Práci provedou lidi zdarma. Akce se bude konat v Polkowicích, v krajinném parku. Takže dohromady potřebujeme 90 tisíc, je to obrvoská částka. Máme málo času - do 22.března musíme zahájit práci. Proto, jménem všechn koní Vás prosím o podporu.

Vedoucí stáda, vedoucí marketingu, majitelka nejkrásnějšího zadku na vesnici - Panama

Poskytněte dar pro "Rezervace"