Mini FARMA

Mini FARMA je kouzelné místo. Nachází se v centrální částí farmy a zahrňuje několik výběhů pro poníky,další hospodářská zvířata a ptáky.

Uvidíš u nás lámy, prasátka, kozy a beranky. Nakrmíš poníka a podíváš se na páva Stefana a mimořádnou vesnickou slepici Kasiu.

Mini FARMA byla v plné míře financována z fondů Eko Klubu. Všechna zvířata na farmě byla zachráněna nebo opuštěna. Za obyvatele Mini FARMY srdečně děkujeme Členům Eko Klubu za podporu!

Mini FARMA pro školy a skupiny!

Mini FARMA je skvělé místo pro návštěvu. Nejen budete se moct seznamit s hospodářskými zvířaty a jejich zvyky, dozvíte se kdy kráva dává mléko a jak včely dělají med, uvidíte, jak postavit kurník a nakrmíte králíka, ale budete mít také jedinečnou možnost vidět zblízka jak funguje celá farma, pohladíte oslíka a mulu a navštívíte opravdové, velké stáje pro 400 koní!

Dozvěte se více, zavolejte! 518 569 487 (Kasia)