Knieja

Data dodania: 30.05.2019 r.

Knieja

Aktualizace

Knieja děkuje za pomoc. Je už bezpečná!

Aktualizace

Vážení, stále potřebujeme pomoc pro Knieju. Klisnu se nám podařilo vykoupit, je teď v péči spřátelené s námi nadace. Moc děkujeme, že jste jí darovali život.

Pořád nutně potřebujeme prostředky na operaci.

Koně ztrácejí právo na život když se na nich nedá vydělat.

Knieja se narodila před rokem. Měla přinášet zisk a rodit hřííbata. Ale nepovedlo se to. Knieja, přestože je velmi krásná, stala se problémem, kterého se majitelka chtěla co nejrychleji zbavit.

Kobyla má vrozenou vadu, problém s kopyty a kontrakci šlach. Majitel pravidelně volal kováře, aby udělat korekci kopyta. Bohužel to nepomohlo. Poslední diagnóza veterináře se pro ni také stala trestem smrti, protože jedinou šancí pro klisnu je drahá operace nohy. Majitel nechce uhradit náklady na operaci koně, utrácet více peněz bez záruky, že kůň bude zcela zdravý. A handlíři čekají až se rozhodne koně prodat.

Dneska Vás prosíme o pomoc. Prosíme, abyste jí darovali život, abyste zaplatili za přepravu a operaci nohy. Potřebujeme 9000
PLN, abychom vykoupili a odvezli klisnu a pak ji léčili.

Jejií osud je ve Vašich rukou.

Klisně je jenom rok. Pokud pomůžete vyhraje život a zdraví, pokud ne - odjede na jatka. A už o ní nikdy neuslyšíte...

Pomozte nám ji zachránit.

Poskytněte dar pro "Knieja"